2013 in editor’s looks

In navolging van mijn favo blog, die van Serena van Beautylab.nl, kijk ik terug op 2013 in editor’s looks. Van comfortabele outfits geschikt voor boswandelingen tot geschitter voor feestdagen, en van twee trouwerijen tot mooie zomerse dagen: ik heb van alles aan gehad voor super veel verschillende gelegenheden. Welke is jouw favoriet? Welke items draag ik vaker? En wat kan ik beter in de kledingbak doen? Ik hoor graag wat jij de leukste outfit vind, welke ik vaker moet dragen en wat vooral ook niet. Ook suggesties of outfit-ideeën hoor ik graag!

   
             
         
  
   Editor's look Summer in Autumn  
  Green and the Cities Editor's Look Wandering the Woods_José de Jong

Welke outfit vind jij het mooist?

Liefs, José

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *