3 panty’s – 3 outfits | video

Drie maanden geleden sneed ik het onderwerp al aan: hoe draag je zomerse items ook nog in de herfst? Want niets is zo zonde als kleding die ruim een half jaar ongedragen in de kast hangt! Eén van mijn favoriete manieren om met zomerkleding de koudere maanden in te gaan is door ze te combineren met een panty. Voor deze drie looks heb ik samengewerkt met Swedish Stockings die zowel basic als funky panties heeft. Leuke bijkomstigheid van deze duurzame beenmode: je outfit ziet er meer edgy en uniek uit. Win-win!

casual astrid

Wat zegt er nou nog meer zomer dat cut off jeans? Voor mij is dit een best wel gewaagde look aangezien ik al anderhalf jaar geen shorts heb gedragen! Ik combineer mijn hotpants met een lekkere vintage kasjmieren trui en de Astrid panty. En wat is een look zonder high heels? Mijn vintage überhoge stiletto’s met zilveren details maken deze look helemaal af.

lovely olivia

Een basic zwarte panty doet het altijd goed in een (capsule) garderobe. Mini-jurkjes kunnen zo de koudere maanden in. Met de Olivia panty weet ik zeker dat ik geen kou vat en kan ik met een gerust hart mijn zilveren glitterjurkje dragen. Voor een kleuraccent kies ik voor een rood riempje en een koraalrood sandaaltje.

smokin’ andrea

De Andrea panty vind ik ontwijs gaaf omdat ik zoiets nog nooit gezien heb! Dankzij de smokingstreep op de zijkant krijgt het een mooi formeel gevoel. Daarom combineer ik hem met mijn biokatoenen shirt dress van People Tree, een preloved colbertje met een langere achterzijde die me doet denken aan zo’n pinguinjasje, een tweedehands ceintuurtje en nepleren enkellaarsjes. Met een rode lip geef ik deze outfit een vrouwelijke touch.

Wat is jouw favoriete outfit en zou je zelf ook dragen?

Liefs, José

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *