7 instagrammers to follow

Wij mensen zijn maar sociale dieren. Figuurlijk en letterlijk, want hoeveel tijd besteden we niet op social media? Mijn favo medium is toch wel Instagram. Als mens, een visueel dier, vind ik het heerlijk om naar plaatjes te kijken en me te laten inspireren door anderen. Daarom deel ik vandaag mijn 7 instagrammers to follow voor jouw dagelijkse dosis inspiratie.

@lauraenjames

A photo posted by Laura de Jong (@lauraenjames) on

Al een aantal jaar heb ik Laura op het oog, al sinds ze de Free Fashion Challange (een jaar lang niet shoppen, red.) oprichtte. Nu ze moeder is van haar zoontje James laat ze ook zien hoe je duurzaamheid al vanaf het eerste moment kan toepassen. Inspirerende momblogger dus!

@lisettekreischer

Dat veganistisch eten makkelijk en leuk is, dat laat Lisette (miss Veggie in Pumps) zien in haar talloze kookboeken en op haar Instagramaccount. Vegan eten is super inspirerend, aldus Lisette!

@totsbots


Wil je je laten vertederen door übercute baby’s in wasbare luiers, dan ben je bij dit account aan het juiste adres! Alleen al voor inspiratie op het gebied van babyfotografie is dit al een leuke om te volgen!

@williamvintage


Deze webshop in high end designer vintage laat je spontaan het water in de mond lopen. Chanel, Oscar de la Renta, Madame Grès en Christian Dior zijn maar een paar van de namen die gefeatured worden op dit account.

@_floorkorte_


Geen groene vingers? Door Floors foto’s van haar moestuin krijg je spontaan zin om de tuinhandschoenen aan te trekken en met een schoffel in de weer te gaan!

@merelgroenemeisjes


Met of zonder oud-groen meisje Jamie, Merel laat zien dat je als EcoFab lady nog steeds wel wat van de wereld(keuken) kunt zien. Net als Lisette is zij een fantastisch veganista.

@46_dresses

A photo posted by 46 DRESSES (@46_dresses) on

Dit mooie initiatief (huur een jurk en maak daarmee vrouwen die het wat minder hebben blij) heeft de mooiste jurkjes waardoor ik helemaal zin krijg in bruiloften!

Wat zijn jouw favoriete Instagrammers? Laat me weten wie ik nog moet volgen!

Liefs, José

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *