70 dagen live shoppen bij watmooi

watMooi is zo’n winkel die wel weet hoe het moet. Het was de eco webshop van 2011 en dit jaar organiseerde de online ecowinkel twee openbare yogalessen. Nu gaat deze ter ere van het 7-jarig bestaan formule 70 dagen live! In Hilversum opent het een pop-upstore die vanaf zaterdag 30 maart geopend is. Eigenaresse Joke Blom doet het goed!

Als VIVA vrouw 2009, zakenvrouw van het jaar 2010 en de runner up bij Ondernemer van het jaar 2012 is het niet zo gek dat Joke weet wat de klant wil: voelen aan de kleding, zien hoe het valt en de verhalen achter de merken horen.

Voor de eerste maand staan er, naast de openingsdagen, ook nog wat extra’s op de agenda. Met een borrel wordt 30 maart om 13:00 de winkel aan de Kerkstraat geopend. 11 april komen Jitske en Carlien het verhaal van hun studio JUX vertellen. 13 april is Irene Diks, blogger op EcoBlogger en styliste, in de winkel om iedereen stylingadvies te geven. 19 april vindt er een wijnproeverij plaats van de biologische wijnwinkel én presenteert Lynsey Dubbeld haar boek Mode voor Morgen. Inschrijven wel verplicht!

Wat vind jij van online winkels die – tijdelijk – live gaan?

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *