[afw a/w 14] winde rienstra: stralende winter

Het modevoorjaar is nog maar net begonnen, maar het is al weer tijd voor de herfst/wintershows in modemaanden janurari/februari. Daarom breng ik je weer helemaal op de hoogte van alle EcoFab modetrends van modeseizoen a/w14, van New York Fashion Week en Paris Fashion Week tot Berlin Fashion Week en of course Amsterdam Fashion Week. Vandaag een report van Winde Rienstra, it duorsume famke (het duurzame meisje), die een duurzaam tintje aan de jarige Amsterdam Fashion Week gaf.

Haar herfst/wintercollectie was net zo structureel als haar collectie voor dit voorjaar. De dames liepen in lichte kleuren en onloopbare schoenen (twintig centimeter zonder hakken is geen sinecure), maar – gelukkig – wel in warme wol. “Stjerren oan it firmamin” was het thema van haar winterse collectie. Sterren zoals EcoFab Icon en actrice Victoria Koblenko, actrice en presentatrice Odette Simons en model en presentatrice Monique Sluyter zaten front row. De lange witte sparkly avondjurk met Jan Taminiau-achtige cape (remember Máxima tijdens de inhuldiging?) en mooie lage rug zou zeker mijn eerste keuze voor trouwjapon zijn als ik niet al getrouwd was.

Foto: Team Peter Stigter

Ik vind het weer een mooie collectie, maar weinig draagbaar. Helaas vind ik grote breisels niet zo mooi met mijn figuur, maar ze zijn wel lekker mochten we eindelijk wél een echte winter krijgen!

Liefs, José

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *