[award season 2014] bafta’s: vintage en vegan

Amerikanen houden van awardshows, maar ook de Britten kunnen er wat van. Vorige week maandag vonden de SAG Awards plaats, de film- en televisieprijzen van de Screen Actors Guild‐American Federation of Television and Radio Artists. Zondag vonden de Bafta's, georganiseerd door de British Academy of Film and Television Arts. William Vintage was, uiteraard, goed vertegenwoordigd op de rode loper, maar één celeb verscheen in dé EcoFab ontwerper du moment.

Actrice Joely Richardson liet de rode loper verbleken in een rode avondjurk met gouden driehoeken op één heup. Het ontwerp komt uit 1978 en is gemaakt door Bob Mackie (ook wel bekend diverse gewaagde jurken die Cher droeg bij de Oscars).

Gillian Anderson laat zien dat ze nog net zo mooi is als in de nineties in deze übervintage blauwe jurk in zijde en chiffon van Balmain uit 1948 en vintage saffieren sieraden van Adler. Wat een plaatje! Wat een old skool Hollywood chic!

Dat je ook je eigen stijl kan belichamen met vintage bewijst Fearne Cotton in deze lange gouden avondjurk met hoge halslijn en lange mouwen van Scaasi uit 1980. Sexy hoeft helemaal niet bloot te zijn!

Oprah Winfrey bewijst maar weer eens dat niet alleen ijsstokjes in een galajurk kunnen verschijnen. De talkshowhost verscheen in een bordeauxrode robe van vegan ontwerpster Stella McCartney. Zoals je op haar instagram-account kan horen, moest ze in de jurk genaaid worden. Alles in the name of fashion!

Een bericht gedeeld door Oprah (@oprah) op

Wat is jouw favoriete look? Ik stem voor Fearne!

Liefs, José

Foto's: WilliamVintage

Related Post

José de Jong

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *