[award season 2014] sag awards: emma thompson strikes again

Die Amerikanen houden maar van awardshows. Vorige week maandag vonden de Golden Globes plaats, de film- en televisieprijzen van  The Hollywood Foreign Press Association. Zaterdag was het tijd voor nog een televisie- en filmprijzenregen, en deze keer waren dat de SAG-awards georganiseerd door Screen Actors Guild‐American Federation of Television and Radio Artists. Gelukkig had ook de rode loper van deze awards show een groen tintje, mede dankzij vintage veteran Emma Thompson. Maar ze was niet alleen...

Ik smul al van Rupert Friend sinds zijn heerlijke physique acteerwerk in kostuumfilms zoals Cherie en The Young Victoria (naast de ook niet onsmakelijke Michiel Huisman). Maar nu hij zich aan The Green Carpet Challenge gewaagd heeft met deze Tom Ford Eco Tuxedo (je spotte Colin Firth, Javier Bardem en John Krasinkski hier ook al in) kan 'ie bijna niets meer fout doen. Well done!

Emma Thompson zette haar groene beentje voor in een vintage jurk van WilliamVintage. Deze 1930's jurk is hét voorbeeld van een LBD met een sohpisticated touch. Just love the bird of paradise! De ontwerper is niet bekend, maar maakt dat eigenlijk uit? WilliamVintage kennende is 'ie voor ons mere mortals onbetaalbaar. Jammer, maar wel een mooie inspiratiebron.

Meryl Streep is zo'n ongelofelijk mooi voorbeeld van aging gracefully. Op de rode loper van de SAGs droeg ze een zwarte jurk van Stella McCartney uit haar aw13 collectie. Ver weg lijkt het een simpele LBD, maar ingezoomed zie je dat er een mooi, fijn patroon in zit in een transparante zwarte stof. Jong, maar niet te jong voor de award winning actrice.

Ik hoop dat dit een mooie aanloop naar de Oscars is. Stay tuned, 2 maart!

Liefs, José

Related Post

José de Jong

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *