beauty | gezichtsmaskers van mádara

Vakantietijd. Voor velen betekent dat veel zonnebrand en weinig make-up. Ik weet niet wat dat bij jullie doet, maar ik merk dat ik dan last krijg van puistjes en dat dit dus beter zichtbaar is. De vakantie is voor mij de ideale manier om even te relaxen en wat wellness-momentjes voor mijzelf in te lassen. Even helemaal niets doen. Misschien wel het toppunt slash symbool van een spa treatment is een gezichtsmaskertje. En laat ik nou net twee maskers van MÁDARA voor jullie uitgeprobeerd hebben! Van de verpakkingen alleen al wordt ik blij. Clean én natuurlijk. Met de mosgroene tubes passen ze perfect in onze nieuwe wellness-oase: onze badkamer. Maar uiterlijk is niet alles. Ik wil weten wat erin zit. Van MÁDARA ontving ik de Brightening Aha Peel Mask en de Ultra Purifying Mud Mask. Beide maskers zijn ECOCERT gecertificeerd en hebben biologische ingrediënten.

brightening aha peel mask

Het eerste masker zit boordevol fruitzuren voor een peelend effect. En dat effect merk je meteen. Zodra je de witte gel op je huid hebt aangebracht, begint het fijn te prikkelen. Ik voel dat dit masker aan de slag gaat! Ook ruikt hij heerlijk naar gember. Na vijf tot tien minuutjes en een lauwwarm washandje is mijn gezicht nog een beetje gevoelig, maar met een fijne crème en eventjes de zon vermijden voelt mijn huid zo zacht aan als een perzikje.

ingrediënten

ultra purifying mud mask

Dit is echt zo’n maskertje waar je aan denkt bij gezichtsverzorging: lekker kleideren met modder. Ik weet precies welke stukjes is oversla. Het masker droogt binnen tien minuutjes op en is prima af te halen met een lauwwarm washandje (neem bij voorkeur een donkerkleurig of een oud exemplaar!). De ideale tijd om ondertussen even een wasje te doen of – voor de totale spa experience – je teennagels van een mooi kleurtje te voorzien. Ook dit masker is erg fijn, vooral tijdens een heerlijk bad.

ingrediënten

conclusie

Na de maskers voelt mijn gezicht weer helemaal en verzorgd aan. De Brightening Aha Peel Mask is mijn favoriet omdat hij echt aanvoelt alsof hij hard aan het werk is. Ook schrikt je lief niet ale hij opeens eerder thuis is of in de badkamer staat. De Ultra Purifying Mud Mask voelt aan als een echt masker.

#nofilter

De maskers zijn in twee verpakkingen te koop: de AHA BRIGHTENING PEEL MASK kost € 5,50 voor 12,5 ml en € 23,50 voor 60 ml.De ULTRA PURIFYING MUD MASK kost € 5,50 voor 12,5 ml en € 23,50 voor 60 ml. Hoe ziet jouw wellness-momentje er uit? Liefs, José

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *