beauty go natural! event | vlog

Duurzame kleding, daar heb ik wel koek van gegeten. Maar duurzame cosmetica, dat is voor mij vaak nog een raadsel. Ja, ik ken wel wat keurmerken zoals EcoCert, BDIH en Natrue maar welke cosmeticamerken nou echt groen zijn, dat wist ik pas na de ranking van RankaBrand vorige week. Gelukkig maakten de dames van StoereVrouwen mij hier een stuk wijzer tijdens het Beauty Go Natural! event dat ik gister in Utrecht bijwoonde. Benieuwd wat ik daar allemaal meegemaakt heb? Bekijk dan deze vlog!

Tijdens het evenement gaf StoereVrouw Mirjam Pruis samen met wat dames van Rank a Brand een toelichting op de cosmetica ranking die laatst uitkwam. Verder kon je shoppen bij een aantal mooie merken uit de ranking én waren en mocht ik meedoen aan twee workshops. Dat had nog even wat voeten in de aarde want er waren zoveel mooie workshops waaruit ik mocht kiezen: Aromatherapie & huidverzorging (Weleda), Gezichtsverzorging voor jouw huidconditie (Living Nature), Make-up (Dr. Hauschka), Natuurlijke haarverzorging, -kleuring en -styling (LOGONA & Santé) en Koester de zon (Lavera). Uiteindelijk koos ik voor de zonbescherming (als dat zonnetje eens doorkomt heb ik toch echt wel behoefte aan goede zonnebrand!) en make-up (want ja, ik ben nou eenmaal een meisje).

Tijdens het event kwam ik nog wat oude bekenden tegen zoals Caroline Pluym (visagiste die ik ken uit haar tijd bij Bont voor Dieren, Kirsten Palland (oud-StoereVrouw en werkzaam bij Milieu Centraal) en menig StoereVrouw zoals Mirjam. Erg gezellig dus en zeker voor herhaling vatbaar! De goodies die ik mee naar huis nam waren ook niet verkeerd.

Hoe sta jij tegenover natuurlijke cosmetica? Wat is jouw favoriete beautymerk?

Liefs, José

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *