best of both worlds? fra lippo lippie vegan lip tint

Lipstick, you love it or you hate it. Ikzelf ben er dol op, maar door schande en schade ben ik erachter gekomen dat hoe mooi een rode lip ook is, praktisch is het in ieder geval niet. Niet als je eet, niet als je een hele dag op je werk zit. Maar toch vind ik het mooi om iets op mijn lip te hebben. Dus toen ik de lip tint van Fra Lippo Lippie kreeg in de nude kleur ‘Moon Child’ was ik helemaal in de wolken. Is dit de oplossing?

Ik zal er niet omheen draaien: I love it!De lip tint is wat mij betreft de perfecte combi tussen een lippenbalsem en een lippenstift. Hij hydrateert mijn lippen, hij droogt mat op en houdt lang. En doordat ie lekker nude is, valt het ook niet op wanneer hij een beetje afgesleten is. Kortom: het is voor mij een musthave op dagelijkse basis. Alleen vereist hij wel velletjesloze lippen, maar dat is voor mij geen probleem met een lekker laagje Skin Food van Weleda na het tandenpoetsen.

voor

na

Het enige nadeel, als ik dan toch iets moet noemen, is dat je het met je vingers moet aanbrengen. Maar zo zie je meteen hoe gepigmenteerd de lip tint is. Aanbrengen met een kwastje kan natuurlijk ook, maar eerlijk gezegd ben ik daar een beetje te lui voor. Moet je die weer helemaal wassen…

Super proud of this years object of our joined brainpower. Denise Roobol is a talented designer from Rotterdam making vegan leather bags and accessories. In a previous post I was talking about the overwhelm of products out there. Someone reacted, yes there's already so much. And there is. More and more, luckily, keeping the life's and wages of others in mind. The bags that are made for this beautiful brand are made under great circumstances. So vegan and fair and beautiful. With every order over 100 Euros you will receive this colourful creamy beauty as a present. Thank you Denise. It's always a pleasure working with you 💋☀🌴 #vegan #bags #freegift #lipbutter #colour #subtle #gentle #deniseroobol #limited #edition #girlboss

A post shared by Monique Balmatie Jagroe (@fralippolippie) on

Wat smeer jij op je lippen: lipstick, lippenbalsem of misschien wel helemaal niets?

Liefs, José

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *