casual & preppy | outfit inspiration

Van oorsprong ben ik een echt tutje. Tot eind vorige zomer kon je me uittekenen in vintage jurkjes en hield ik van de perfecte vintage sieraden, maar sinds ik zwanger ben lijkt dit wel veranderd te zijn. Makkelijke outfits, misschien ook wel iets benaderbare outfits waarin ik er ongeveer net zo oud uitzie als ik ben (al moet ik met mijn prengnancy belly en 28 lentes nog altijd mijn rijbewijs klaarhouden in de slijterij) krijgen nu mijn voorkeur. Dat houdt ook in dat ik lekker experimenteer. Het preppy stijltje is daar wel onderdeel van.

Dit gestreepte shirtje met driekwart mouwen is wel echt een favoriet van me. Je kunt hem nog steeds updressen met een leren kokerrok, maar zoals in deze look lekker preppy dragen met een blouse, een jeans met opgerolde broekspijpen en de klassieke Converse All Stars!

Gestreept shirtje: tweedehands via Opnieuw & Co Zwijndrecht | Witte blouse: tweedehands via OMR Kringloop (nu Rataplan Rotterdam) | Jeans: tweedehands via Opnieuw & Co Zwijndrecht | Groene All Stars: tweedehands, via Opnieuw & Co Zwijndrecht

Is de preppy look iets voor jou of ga je voor een meer feminine look?

Liefs, José

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *