celestial seasonings bio infusions

Soms heb je zin in iets vertrouwds. Earl Grey bijvooreeld, of English Blend. En soms heb je zin in iets onverwachts. Ben je in een experimentele bui, dan moet je de Celestial Seasonings Bio Infusions eens proberen. Met vier verrassende combinaties is er een kruidenthee voor elk moment van de dag.

good morning sunshine: matcha green tea

Om mijn dag goed te beginnen heb ik graag iets pittigs. Groene thee is een goed alternatief voor koffie en bevat veel minder cafeïne. Matcha zit bomvol goede mineralen. Een goed begin van de dag dus.

vieruurtje: ginger and tumeric

Voor een afwisselend smaakje aan het einde van een werkdag is gember en kurkuma een goede aanrader. Wel oppassen waar je het theezakje laat, want ze noemen kurkuma niet voor niets geelwortel!

after dinner: cinnamon and cardamom

De hektiek van de dag zit er weer op en je kunt genieten van een momentje voor jezelf na het avondeten. Deze infusie met kaneel en kardemom vind ik het perfecte alternatief voor een toetje, en natuurlijk veel gezonder ook. Je moet wel van kaneel houden, anders is het niet jouw cup of tea.

sleep tight: chamomile and lavender

Iedereen kent wel de rustgevende werking van lavendel en kamille. Maar als combinatie werken ze ook prima. Ik zonder me graag af met een dikke pil (nu op het nachtkastje: De ontdekking van de hemel van Harry Mulisch) en een kopje van deze infusie. Je wordt er helemaal zzzzen van.

Fijn dat het assortiment biologische thee is uitgebreid! Je vindt Celestial Seasonings Bio Infusions bij Albert Heijn.

Welke thee drink jij het liefste?

Liefs, José

*Dit artikel bevat items die ik heb gekregen. Lees meer in mijn disclaimer.*

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *