chanel en burberry bij little green dress

De kledingruilfeestjes van Little Green Dress, je kunt er niet omheen. Ik-zou-niet-weten-hoeveel feestjes heeft Maartje Maas, al dan niet met andere initiatieven, georganiseerd door heel Nederland. Aan de hoeveelheid bezoekers en de belangstelling van de pers was te zien dat  Rotterdam voor de derde keer de place to be was. Een verslag.

Voor mij was het ook de derde keer dat ik er bij was (maar dat had niets met locatie te maken). Eerder heb ik het feestje zowel als vrijwilliger en als bezoeker meegemaakt, en van beide kanten was het leuk. Nu was ik er om Maartje en de andere vrijwilligers te helpen. Zeker ook leuk, omdat je de enthousiaste reacties van gelukkige “koopsters” ziet.

chanel en burberry

Allereerst was de locatie al geweldig. De Machinist opende zijn deuren voor ons feestje. Heerlijk industrieel, net als de hele buurt! Ook de goodies waren niet verkeerd (maar daarover later meer). Oh, en wat er ingebracht werd! Mouthwatering! Wat zonde dat ik geen kaartje had. Rode pumps, Burberry trenchcoats, een schattig roze tasje en een look-a-like Chaneljasje verdwenen bijna in mijn tas, maar ik gunde het de dames – die overigens uit alle windstreken kwamen.

geen plastic soep

Over de goodies: Miss Little Green Dress Maartje had een briljant idee. Wat nou goodiebags? Iedereen neemt toch een tas mee vol miskopen en waarin de nieuwe aanwinsten gaan? Daarin kunnen toch ook de goodies? Heel slim! Daarmee draagt ze bij aan de vermindering van de plastic soep én aan goodies die thuis meteen in de vuilnisbak verdwijnen. Goed idee dus! Afgelopen zondag waren dat onder andere heerlijke thee, een broche en iets voor zachte handen.

geld dubbel en dwars waard

Extraatje deze keer was de heerlijke taart die je bij je kopje koffie of thee kreeg. Samen met de goodies maakte dat, in mijn ogen, het kaartje van € 15,- wel waard. Sowieso, als je al met 1 item naar huis gaat vind ik dat je je kaartje al dubbel en dwars terug hebt. Al dat geneuzel over dat je een kaartje moet kopen vind ik onzin. Wat dacht je van de kosten van de locatie en alle spullen die daar nodig zijn (denk aan kledingrekken, hangers, passpiegels, etc.)? Praise to Maartje Maas dat ze deze geweldige evenementen organiseert!

Little Green Dress was zondagmiddag te zien bij TV Rijnmond. Bekijk hier de aflevering, 26 februari vanaf 4:20.

Bron:​ Little Green Dress (foto’s)

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *