circle of clothes

Ik heb al weer ruim een week niets van me laten horen.. :$ Gelukkig zit ik weer vol ideëen die ik met jullie wil delen. Allereerst moet ik opbiechten dat ik weer wat kleding aan mijn kledingkast heb toegevoegd. Niets ‘nieuws’ hoor.. Ik was zoals ik al eerder gezegd had bij het kledingruilfeestje van Little Green Dress in de Hub Shop en heb ik daar twee leuke jurkjes gescoord. Eén heerlijk voor de frisse lente en herfst: een paars wikkeljurkje à Diane von Furstenberg. En ook een leuk zomerjurkje dat lekker fladdert. Lekker voor op het strand. Daarnaast voelde ik me helemaal lucky door een jurkje dat ik vond bij ’t Winkeltje in Landsmeer. Een super cute zilveren jurkje waarin ik mij helemaal een Lieke van Lexmond voel. En na lange tijd heb ik eindelijk een jurkje ingekort dat ik had gekocht bij de kringloopwinkel bij mij om de hoek. Er zat bij de zoom een vlek dus moest er een stukje af. We cannot display this gallery Voordat jullie mij helemaal shop-a-holic vinden: ik heb ook een aantal items uit mijn kledingkast gehaald welke ik zal proberen te verkopen (interested anyone?), naar de kringloop brengen of gebruiken voor een volgend Little Green Dress feestje. Zelfs lief heeft wat uitgezocht en een aantal DVD’s gedoneerd. Zo hou je de kringloop in huis toch goed in stand, vind je ook niet? Update jij ook regelmatig je kledingkast? Of blijf je hamsteren? Laat het weten!

Related Post

José de Jong

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *