de designer vintage-tag: mijn tops en flops

Door het beantwoorden van de “ik-hou-van-meuk” tag heb ik de smaak te pakken. Omdat ik zo geen tag over designer vintage kon vinden, introduceer ik dan maar hierbij de designer vintage-tag! Neem hem vooral over en vergeet mij niet te taggen ;)

wat is het duurste item?

Ik kocht voor € 100 een leren Roberto Cavalli kokkerrok bij LENA. Echt een prachtige rok, ideaal ook nu voor de herfst. Ik moet nog even wachten totdat ik hem weer aan kan want mijn taille is – niet heel gek – nog niet back in shape, zo post pregnancy. Maar ik kan niet wachten!

wat is je oudste item?

Mijn eerste “designer” vintage die ik kocht was een paar Diesel sandaaltjes die ik letterlijk afgedragen heb. Ze waren ideaal omdat de hak niet te hoog is én niet te laag. Jaja, ik kan echt niet lopen op kitten heels. Dan maar liever plat. Helaas kan ik ze nu niet meer dragen omdat ze echt op zijn; zo goed ben ik niet in het behouden van mijn vintage vrees ik…

wat is het beste koopje?

Bij Episode aan het Waterlooplein (Amsterdam) kwam ik een heerlijke kasjmieren trui tegen. Hij was een beetje cropped, 90's style, met zilveren staafjes en had het label Guy Laroche. De naam deed wel een belletje rinkelen maar ja, zo'n 25 euro voor designer vintage is toch to good to be true? In het pashokje zocht ik de Franse naam koortsachtig op en ja hoor, één van de gouwe ouwe uit Parijs. Ik draag 'm niet zo vaak omdat hij dus wat korter is, maar hij is wel heerlijk warm, understated en perfect voor boven een kokerrok of high waisted jeans.

van welke aankoop heb je spijt?

De Lauren Ralph Lauren ballerina’s waarvan ik elke keer blaren kreeg, het waren echt mooie schoentjes, maar ik was een beetje verblind door het label… Hetzelfde overkwam me trouwens met een Sheila de Vries-jasje. Prachtige kleur, maar veel te oversized voor moi.

welk item draag je het meest?

De leren rok heb ik best wel vaak gedragen. Eerst omdat ie zo lekker vintage was, en later omdat ie zo leuk combineerde met een spijkeroverhemdje voor een verrassende en ietwat Kim K-achtige look. Maar nu het weer herfst is, kruip ik het liefste weg in mijn kasjmieren trui. Ik hoop dat je deze designer vintage-tag leuk vond. Feel free om hem zelf in te vullen! Spaar jij voor designer vintage of ga je voor goedkoop? Liefs, José

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *