[diy] herfststillevens

De blaadjes vallen en je weet dat het onvermijdelijk is; de dagen van urenlang binnen zitten komen eraan. In plaats van toe te geven aan de depri weersomstandigheden buiten (door het verhuizen heb ik het mooiste gedeeltje van mijn favoriete seizoen herfst gemist) heb ik leuke kunstwerkjes gemaakt om mijn nieuwe huisje helemaal gezellig aan te kleden. Helemaal gratis, want met spulletjes van buiten en materialen die ik zelf al in huis had. En het leuke is: jij kunt het ook super simpel doen!

Het enige dat je nodig hebt, is een accubak of andere mooie vaas. Je kunt ook een dienblad of kaarsenplateau gebruiken. Verzamel buiten herfstige dingen. Ik heb zelf verschillende soortden dennenappeltjes gebruikt, maar je kunt natuurlijk ook voor kastanjes, beukennootjes, lampionnetjes of ander moois uit de natuur gebruiken. Mijn materialen heb ik in de loop des tijd verzameld, dus alles zat door elkaar in een zak. Perfect, want hierdoor kon ik heerlijk nonchalante kunstwerkjes maken die je echt in een minuutje af hebt!

Ik ben benieuwd wat jij voor creatiefs hebt gemaakt van herfstmaterialen. Wil je meer aan de slag, check dan ook mijn simpele DIY bladskelet art!

Liefs, José

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *