dopper sport cap | gadget

Soms zijn er zo van die dingen waarvan je niet wit dat je het miste. Totdat je het had en je niet zonder kan. Zoiets heb ik nu met mijn Dopper. Mijn Dopper en ik gaan al jaren terug, sinds ik eens een blauw exemplaar kreeg – toen nog de enige kleur.

Na veel gebruiksplezier ging de fles kapot en kocht ik bij de Wereldwinkel een nieuwe. Het roze waterflesje werd door velen bestempeld als een dildo, maar ik maakte er nog steeds met plezier gebruik van. Inmiddels is lief ook voorzien van diverse Doppers, onder andere via het werk, en maken we er dagelijks gebruik van. Alleen op de sportschool hè, daar was dat ding toch niet zo handig.

Tijdens het shoppen voor kraamkadootjes – dat krijg je van zo’n babyboom in je vriendengroep (check zeker Juffrouw Pollewop als je in Dordrecht bent!) – kwam ik opeens de Dopper Sport Cap tegen; een handige losse drinktuit speciaal voor mijn waterflesje. Verrukt was ik dat ik nu overal mijn fles kan gebruiken!

ik ben benieuwd naar deze #gadget van @dopper_official! #doppersportcap #dopper

Een foto die door green_and_the_cities is geplaatst op

De Dopper Sport Cap werkt op zich prima, alleen merk je dat de Dopper zelf van hard plastic is gemaakt. Hierdoor moet je flink zuigen om je water eruit te krijgen in plaats van dat je het naar binnen kan spuiten. (okay, dit klinkt wel als een erg 18+ verhaaltje maar you get what I’m sayin’) Handig is wél dat je het rubberen dopje kunt omvouwen om er fijn uit te drinken. Een sportgadget zou ik het niet noemen, maar zeker wel een leuk accessoire!

Op de site van Dopper kwam ik er achter dat je alle onderdelen ook los kan bestellen. Als de body dus eens kapot valt, koop je die dus los zodat je fles weer compleet is. Als je jouw dopje kwijt bent, of eens toe bent aan een ander kleurtje, dan bestel je op internet nieuwe accessoires. En als je een Dopper wilt die helemaal bij jou past, dan mix & match je alles bij elkaar. Dat vind ik dus een erg duurzame gedachte van Dopper!

Ik ben benieuwd welke groene gadgets voor jou essentieel zijn!

Liefs, José

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *