dr. hauschka gezichtsreiniging

Drie weken geleden kon je al lezen hoe ik het vitaliserend verzorgingsritueel van Dr. Hauschka probeerde. Deze week heb ik een week lang de reinigingsproducten uitgeprobeerd en vandaag het eindoordeel van de cosmeticaspons en de reinigingsmelk.

dr. hauschka cosmeticaspons

De spons is op het eerste oog erg verrassend. Het lijkt op een ovaal kartonnetje, maar in feite is hij gemaakt van katoenvezels. Door hem voor het gebruik vochtig te maken maak je hem klaar voor gebruik. Het handige is dat ‘ie herbruikbaar is. Simpelweg een wasje (60 graden) en hij is weer good to go!

Hij werkt letterlijk als een spons: houd hem onder de kraan en hij zwelt op. Een heerlijke spons rijst in je hand. Hij voelt lekker zacht op je gezicht en houd makkelijk vast door de ovale vorm. En omdat hij wat groter is heb je genoeg schoonmaakoppervlakte!

dr. hauschka reinigingsmelk

Om het effect van jouw verzorgingsritueel te verlengen is het goed om de huid dagelijks te reinigen. Deze reinigingsmelk belooft zo mild te zijn dat je hem ’s ochtends en ’s avonds kunt gebruiken. Wondklaver, jojoba- en amandelolie bereiden je huid voor op de rest van jouw verzorgingsritueel.

Ik probeer de melk uit op mijn mascara en zie de make-up er zo goed als af smelten. Wat een lekker spulletje! Eén goede swipe met de spons en ik ben klaar voor de nacht! Voor mijn gehele gezicht heb ik maar twee pompjes nodig, dus ik vind hem redelijk suinig in gebruik.

Al met al ben ik dus super tevreden met deze twee reinigingsproducten van Dr. Hauschka!

meer info

Je koopt de Dr. Hauschka reinigingsproducten bij De Bijenkorf, diverse apotheken, bio- en natuurwinkels en de webshop.

Wat zijn jouw favoriete reinigingsproducten? Tips zijn altijd welkom!

Liefs, José

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *