[duurzame d-day] bloemen part 2

December 2013 stapt Green and the Cities’ José in het huwelijksbootje. Haar goede voornemen? Dit zo groen mogelijk doen. Want wat blijkt? Trouwen mag dan misschien wel voor eeuwig zijn, maar duurzaam is het allesbehalve. Volg haar in haar zoektocht hoe je zo eco mogelijk kan trouwen. In juli weidde ze al een artikeltje aan bloemen. Maar nu kwam José zulke lieve en zeer duurzame alternatieven tegen dat ze die toch moest delen!

Voor mijn tekstschrijfwerk voor Perfectedag.nl kwam ik deze papieren bloemen tegen. Normaal gesproken ben ik allergisch voor nepbloemen; ze doen me denken aan mijn oma’s neprozen en die zagen er van dichtbij niet waarheidsgetrouw uit. Maar deze lieve bloemetjes van Return to Sender deden mijn hart toch wel een beetje smelten.

Het verhaal van de oude Fortino uit Mexico, de 80-jarige maker van deze bloemen, hielp daar zeker aan mee. Maar daarnaast vind ik het ook een mooi idee dat nog heel lang van jouw bruidsboeket kan genieten. De bloemen zijn 40 cm lang en een bosje van 7 bloemen kost € 15,95. Dat scheelt nog wat vergeleken bij de traditionele bruidsboeketten!

Meer een fan van roze? Dan is dit roze boeketje van 48 rozen wat voor jou. Hij kost € 4,95, dus ik denk dat het wat meer iets voor bruidsmeisjes is dan voor de bruid zelf, maar ze zijn zeker ook schattig!

Zou jij voor nepbloemen gaan? Of kies je toch leiver voor the real deal?

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *