[duurzame d-day] vintage jurken

December 2013 stapte Green and the Cities’ José in het huwelijksbootje. Haar goede voornemen? Dit zo groen mogelijk doen. Want wat blijkt? Trouwen mag dan misschien wel voor eeuwig zijn, maar duurzaam is het allesbehalve.  Maar ook naar haar bruiloft kan ze het niet laten af en toe EcoFab trouwtips te geven over dingen die ze tegenkomt. In navolging van de eerdere artikelen over eco en fairtrade trouwjurken en vintage trouwjurken vandaag een blogje over de webshop van Jasmine’s Bridal Closet.

Tijdens een zoektocht naar vintage webshops – voor een freelance artikel, maar secretly ook voor thuisgebruik – kwam ik deze internetwinkel tegen. Holy moly, wat een mooie jurken en wat een mooie prijzen. Had ik dit eerder geweten… Jasmine’s Bridal Closet verkoopt een aantal mooie bruidsjaponnen in verschillende stijlen; van een jurk met sleep en off shoulder mouwtjes tot een strapless japon met mooie sleep en een hooggesloten mouwloze trouwjurk met rechte lijn.

Wat een beauties van japonnen! Ik zou zo een trouwjurk kunnen uitkiezen, want met prijzen tussen € 300,- en € 400,- hou je nog genoeg over voor mooie accessoires. Mijn favoriet is toch wel de verkochte Annabelle jurk: off shoulder mouwtjes met bloemetjes en een iets uitlopende rok. Prachtig!

Duurzame D-Day - Jasmine's Bridal Closet - Anabelle

Als jij zou trouwen, zou je dan een eerder gedragen jurk kunnen kopen? Waarom wel of waarom niet?

Liefs, José

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *