eco hotspots rotterdam volgens fair fashion festival

Komend weekend heb ik weer volop leuks op de planning staan. Zaterdag viert mijn schoonzusje haar verjaardag in het hoge Noorden en zondag ga ik lekker vintage winkelen in de mooiste stad op aard’: Amsterdam. Maar ik trap het weekend goed af met het Fair Fashion Festival in Rotterdam, inclusief een kledingruil, modeshow, markt en lezingen. Het kan bijna niet beter!

Ter ere van de Rotterdamse editie van het FFF is er een fijne kaart met alle EcoFab hotspots van de Maasstad. Een aantal vintage walhallas kende ik al – de Nieuwe Binnenweg is al tijden een favoriet van me – en vele winkels in het centrum zoals Dion Vintage zijn mij niet onbekend. Toch blijft het tof om nieuwe pitstops op mijn shoptripjes te krijgen.

Zin om nieuwe fair fashion en tweedehands hotspots te ontdekken in Rotterdam? Download dan de fair fashion kaart en neem…

Publié par Fair Fashion Festival sur samedi 3 juin 2017

’t Is maar goed dat het Fair Fashion Festival zich afspeelt in Rotterdam-Noord, want juist dat stadsdeel heeft nog een aantal eco hotspots die ik graag met een bezoekje vereer. Nummer 11, 12 en 13 (Volle Kast, Showroom 41 en Margootje Vintage) intrigeren mij. Noord is nog lang niet zo gestoord.

Download de bovenstaande kaart, dan kun je hem altijd gebruiken wanneer je in de kampioensstad bent en hoef je geen hotspot in Rotterdam te missen.

Wat zijn volgens jou de leukste plekjes in Rotterdam?

Liefs, José

Foto: Fair Fashion Festival

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *