ecofab nieuws week 22: wat een mooie jurken + gratis ijs!

Ook deze week was er weer lekker en mooi nieuws, bomvol vintage kleding, lekkere ijsjes en h’eerlijke chocolade. Neem een kijkje naar de mooiste picks van mijn inbox!

rewind play fast forward: offline is the new black

Vintage webshop Rewind Play Fast Forward opende drie maanden geleden een eigen winkeltje in hartje Delft en dat smaakt blijkbaar naar meer. De drie maanden zijn namelijk omgezet naar drie jaar en de winkel is omgedoopt tot Offline Is The New Black. Leuk nieuws voor fashionista’s, want wat is nou leuker dan het aanproberen van preloved kleding?!

fair trade original chocolade broodbeleg in nieuw jasje

Misschien moest je eventjes zoeken naar Neerlands meest geliefde broodbeleg toen je boodschappen deed. Ik keek in ieder geval mijn ogen uit. Fair Trade Original heeft namelijk de verpakkingen én het recept van haar chocolade broodbeleg veranderd! Niet alleen zijn nu bijna alle ingrediënten fairtrade (Fair Trade Original switchte van bietensuiker naar fairtrade rietsuiker) maar ook heeft alles een vrolijk jasje gekregen. Zo maak je helemaal een feestje van jouw boterham!

46 dresses breidt assortiment uit

Je kent het dilemma vast wel: er komt een bruiloft of gala aan en je hebt niets om aan te trekken. Ja, misschien dat ene jurkje maar daarin kan iedereen je wel uittekenen. En om dan meteen iets nieuws te kopen… 46 Dresses is dan een uitkomst voor jou, want via deze organisatie kun je een week lang een ab fab jurkje huren voor maar € 29,-. En het mooie is: de helft van het leenbedrag gaat naar de 46 Dresses Foundation waarmee jurken worden gekocht voor vrouwen die het financieel lastig hebben. Zo is iedereen blij toch?

nice nieuwe website + win ijsjes

NICE waterijs is ideaal voor EcoFab ladies die wel wat koelte kunnen gebruiken. Let’s be honest: wie houdt er nou niet van een ijsje? Het fruitijs van NICE is heerlijk simpel (qua ingrediënten dan, puur natuur, niet qua smaken) en lekker biologisch en daar houden we nou van. Om te vieren dat de website vernieuwd is kun je iemand blij maken met een koeltas vol ijs! Nomineer jouw bestie en geniet samen van overh’eerlijk ijs van NICE!

Wat is jouw favoriete nieuwtje?

Liefs, José

Foto’s: Rewind Play Fast Forward, Fair Trade Original, 46 Dresses, NICE

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *