ecofab nieuws week 24: herbruikbaar flesje té sexy?

Het was deze week wat rustiger in mijn inbox, maar dat betekent niet dat er geen leuk nieuws was deze week. Lees je met me mee?

koop 2ehands merkkleding via the next closet app

Tweedehands kleding is mijn guilty pleasure. Maar in de kringloop moet je vaak veel trash doorworstelen totdat je een treasure tegen komt. De app van The Next Closet maakt dat een stuk makkelijker en biedt jou alleen de mooiste tweedehands merkkleding aan. Als fashionista is het ook erg makkelijk om jouw miskopen of kleding waarop je uitgekeken bent te verkopen; binnen vijf minuten upload je jouw item! De app hoort bij de gelijknamige website en is ideaal wanneer je jouw kledingkast weer eens uitmest (zet meteen je ongedragen items online!). Verkrijgbaar voor Android en iOS.

dopper steel: new & improved

De onbetwiste favoriet van de waterflesjes van Dopper, de Dopper Steel, is terug van weggeweest. Met een sensationeel filmpje (geband op YouTube in o.a. de V.S. en Duitsland) is de extra grote waterfles weer in de webshop te verkrijgen. New & improved welteverstaan waardoor hij nog makkelijker in gebruik is. Ideaal als last minute vaderdagkadootje! De vernieuwde Dopper Steel is vanaf nu voor €24,50 verkrijgbaar in de webshop en bij de Dopper verkooppunten.

ikea lanceert gerecyclede producten

Ikea probeert haar Zweedse roots steeds meer te honoreren. De Scandinavische meubelboer verduurzaamt langzamerhand haar beleid door duurzaam katoen in te kopen, verpakkingen zo klein mogelijk te maken zodat er minder transportmiddelen nodig zijn en producten van gerecyclede materialen te maken. In het assortiment zitten bijvoorbeeld al de opbergdozen Fjälla van gerecycled papier en het Mästerby krukje van gerecycled plastic. In de PS 2017 collectie komen daar de Odger stoel en Kungsbacka keuken bij. Check voor de foto's de website van Inhabitat. Wat vind jij het leukste nieuws? De The Next Closet app, het filmpje van Dopper of de gerecyclede producten van Ikea? Liefs, José Foto's: The Next Closet, Dopper, OiMax

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *