[editorial] duurzame idealen vs. geweldige kansen

De wereld van bloggers is absolutely fabulous. Dat is in ieder geval het beeld dat er in het algemeen heerst. Je krijgt gratis dingen opgestuurd, en overal sta je op de guest list. Voor mij is dat wel eens het geval geweest, zoals tijdens Amsterdam Fashion Week en de reviews van Boc’nRoll en de Primavera producten, maar dat zijn de krenten uit mijn vrijwillige, hobbymatige pap. Maar afgelopen week kwam er zo’n geval waardoor ik aan mijn idealen twijfelde.

Donderdagmiddag, een uur of drie. Mijn telefoon gaat af. PJ, die ik ken via MyStyle, heeft een leuke kans voor mij: of ik niet naar het concert van Kensington wil gaan om de nieuwste videocamera van Samsung te testen. Oef. Hoe leuk is het om out of the blue naar een concert te gaan? En om zomaar zoiets gaafs als een camera te reviewen? Maareh, is het duurzaam?

Dat blijkt het dus niet te zijn. Met spijt in mijn hart zeg ik nee tegen deze kans. ‘Hadden ze maar duurzaam moeten zijn’, grapt PJ nog. Inderdaad, maar het had zo gaaf geweest. toch vind ik niet dat ik mijn duurzame idealen zomaar opzij kan zetten. Waar blijft je geloofwaardigheid als blogger? Vind jij dat ik de juiste keuze heb gemaakt? Wat zou jij doen?

Related Post

José de Jong

2 Comments

  1. Ha Jose, dapper dat je deze keuze durfde te maken. Ik denk wel dat het de goede was, omdat duurzaamheid wel echt jouw expertise is. Om dat zomaar overboord te gooien, toont aan dat het dan niet echt je overtuiging geweest was. Dus goed gedaan! Natuurlijk wel jammer van de kans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *