[editorial] lezers in real life

Als blogger ben ik vaak een einzelgänger. Ik zit veel achter mijn laptop te surfen en de schrijven. Ja, ik tweet en post dingen op Facebook, ik begin zelfs Instagram te snappen, maar toch is dat vaak een niet zo sociaal gegeven. Wie leest dit berichtje? Wie zijn mijn trouwe bezoekers? Ik heb geen flauw idee. Zo jammer! Daarom is het altijd leuk om te horen dat iemand mijn blog kent en met regelmaat leest!

Tijdens een StoereVrouwen-borrel kwam ik ook weer zo’n EcoFab dame tegen die mij toevertrouwde hoe leuk ze het vond het gezicht achter Green and the Cities te zien. Helemaal te gek! Maar juist ik vond het super om eens te zien wie de bezoekers van GreenandtheCities.nl zijn. Misschien nog wel leuker dan andersom.

Ik zou het te gek vinden om veel vaker EcoFab ladies in levende lijve te ontmoeten. Laat me vooral weten naar welke coole evenementen je gaat en misschien meeten we daar wel. Want: ik mag dan misschien veel achter mijn scherm zitten, het leven in real life is nog veel leuker!

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *