[editorial] the ecofab life of a blogger

Blogger zijn klinkt meer glamourous dan het misschien is. Ja, er zijn meiden die er hun werk van hebben gemaakt. Tijdschrift Fashionista gaf onlangs een een special edition bloggereditie uit. Door mijn medewerking aan het MyStyle testpanel, waarvan je al wat reviews enzo hebt kunnen lezen, is er voor mij ook wel een wereldje opengegaan. Graag geef ik je een kijkje!

Allereerst: het is super leuk om bij het MyStyle testpanel te zitten. Elke twee maanden komen we met zijn allen samen, eten we heerlijk vegan eten van de Veldkeuken en hebben we leuke workshops van o.a. Serena Verbon van Beautylab.nl en Marieke Eyskoot van het book Talking Dress. Dat zijn echt wel kleine highlights!

Verder krijg ik de kans om allemaal super leuke dingen uit te testen. Wat dacht je van cocktails, cosmetica, sieraden en heerlijk eten? Ik kan me wel ergere dingen voorstellen die ik gratis mag uitproberen!

Nu MyStyle wat bekender begint te worden, zijn er verschillende media waarmee we samenwerken. Eerder schreef ik artikelen over vintage winkels en Amsterdam Fashion Week voor lifestyle website Good2b.nl. Ook zijn teksten van mijn hand op in Viva, op debeterewereld.nl en op Girlscene verschenen. En natuurlijk blog ik met veel plezier hier!

Uiteraard zijn dit wel de krenten uit de pap, maar ik kan me zeker een slechtere bezigheid voorstellen. Jij?

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *