[editor’s look] bomb girl

Green and the Cities´ José houdt van verkleedpartijtjes, maar niet van saai en duur. Ze houdt van (p)reloved kleding, maar niet van ouderwets en outdated. Daarom struint ze urenlang vintage-, kringloop-, tweedehands- en Wereldwinkels af op zoek naar verborgen schatten en pareltjes. Wekelijks vind je een EcoFab outfit van haar hand, en vaak voor minder geld dan je denkt! Deze week: Bomb Girl! Totale kosten duurzame stukken: € 35,45.

De laatste tijd zie ik veel jaren ’40 beelden. Vorige week nog keek ik Pearl Harbor (met de mooie Kate Beckingsale en Jennifer Gardner) en nu ben ik hooked aan de serie Bomb Girls, over Canadese vrouwen die in WOII in een bommenfabriek werken. Dankzij een handige tip van Fifties Darling heb ik ein-de-lijk een vintage haarstijl gevonden voor mijn lange (laagjes)haar.

Blouse: vintage, gekregen // Zachtroze schroefoorbellen: vintage, € 16,50 bij VintageStore // Leren rok: vintage, € 15,- via OMR Kringloop // Tas: vintage, € 3,95 via Opnieuw & Co Zwijndrecht

Omdat ik merk dat het wel héél makkelijk is om een vintage outfit samen te stellen uit een onepiece, daagde ik mezelf uit een echt ensemble samen te stellen. Een kokerrok zegt natuurlijk al fabulous forties, maar met het mooie zomerweer vond ik het leuk om dit bloesje op te knopen á la Kate Beckingsale in Pearl Harbor.

Hoe overleef jij de warmte op een EcoFab manier?

Liefs, José

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *