[editor’s look] boyfriend jeans

Green and the Cities´ José houdt van verkleedpartijtjes, maar niet van saai en duur. Ze houdt van (p)reloved kleding, maar niet van ouderwets en outdated. Daarom struint ze urenlang vintage-, kringloop-, tweedehands- en Wereldwinkels af op zoek naar verborgen schatten en pareltjes. Wekelijks vind je een EcoFab outfit van haar hand, en vaak voor minder geld dan je denkt! Deze week: Boyfriend Jeans! Totale kosten duurzame stukken: € 39,95.

Vandaag ben ik een beetje ondeugend: ik heb “geshopt” in de kledingkast van mijn lief. Al een paar dagen geleden had ik mijn oog op lief’s jeans laten vallen en ik had al een plan van aanpak: het feminizen met een paar killer heels en het verder hip en boho maken met een paar armbandjes.

Editor's Look - week 26 - Boyfriend Jeans

Misschien een beetje arrogant om te zeggen, maar ik ben wel trots op deze outfit. Ik ben aardig uit mijn comfort zone gestapt door een baggy jeans te dragen, zeker aangezien ik van plan was zo weinig mogelijk spijkerbroeken te dragen en ik geen voorstander was van boyfriend jeans. En met de armbandjes voelde ik me een echte hipster en een beetje een voetbalvrouw á la Yolanthe.

© acdj1987

T-shirt: biokatoen, gecustomized gekregen via H&M L.O.G.G. // Boyfriend jeans: geleend // Armbandjes: Goed Goud, € 15,- via Solidaridad + Pink Ribbon (2010), € 4,95 via Etos // Heels: bio, € 20,- via H&M Conscious Collection

Draag jij wel eens iets uit de kast van jouw “wederhelft” of iemand anders? Ik ben benieuwd hoe jij kledingstukken van het andere geslacht combineert!

Liefs, José

Related Post

José de Jong

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *