editor’s look | damn food waste

Ik houd van verkleedpartijtjes, maar niet van saai en duur. Daarom heb ik een voorliefde voor (p)reloved kleding, maar niet voor ouderwetse outfits. Voor de leukste looks struin ik urenlang vintage-, kringloop-, tweedehands- en Wereldwinkels af op zoek naar verborgen schatten. Wekelijks vind je op hier een EcoFab outfit van mijn hand, en vaak voor minder geld dan je denkt! Deze week: DAMn Food Waste. Totale kosten duurzame stukken: € 34,95. 

Je hoort het steeds vaker in de media: we gooien veel te veel eten weg. Gelukkig zijn er mooie initiatieven zoals Het Grote Kliekjeskookboek en Het Nieuwe Kliekjeskookboek van Puck Kerkhoven en het DAMn Food Waste festival. Ik was gister aanwezig bij dit leuke evenement (morgen lees je hiervan een report) en vond het wel toepasselijk om daar een Editor’s Look te schieten in één van de items die ik leende bij Lena the Fashion Library.

dressed for the occasion in een top van @lena_library

Een foto die door green_and_the_cities is geplaatst op

Op de top staat namelijk de tekst “RENEW REUSE RECYCLE. OUR DIRTY LOVE AFFAIR WITH TRASH. FOCUS ON RECYCLING, GO GREEN”. Een tekst waar ik natuurlijk helemaal achter sta, en die ik perfect vind passen bij het evenement.

Top: biologisch katoen, geleend via Lena the Fashion Library | Panty: gerecycled polyester, € 4,95 via HEMA | Laarsjes: tweedehands,€ 15,- via Opnieuw & Co | Rotan tas: tweedehands, € 15 via ‘t Winkeltje

Wat vind jij van deze “urban” look?

Liefs, José

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *