editor’s look | garçonne

Ik houd van verkleedpartijtjes, maar niet van saai en duur. Daarom heb ik een voorliefde voor (p)reloved kleding, maar niet voor ouderwetse outfits. Voor de leukste looks struin ik urenlang vintage-, kringloop-, tweedehands- en Wereldwinkels af op zoek naar verborgen schatten. Wekelijks vind je op hier een EcoFab outfit van mijn hand, en vaak voor minder geld dan je denkt! Deze week: Garçonne. Totale kosten duurzame stukken: € 31,25.

Meestal vind ik het heerlijk om me op en top vrouwelijk te kleden. Maar once in a while is het ook wel eens leuk om voor het gemak van platte schoenen te gaan en je wat androgyner te kleden. Zo trok ik al eens een broek van mijn lief aan bij mijn Boyfriend Jeans editor’s look. Ook nu had ik eens zin in een mannelijkere outfit.

Jasje: tweedehands, £ 1,75 (ca. € 2,40) via Mind charityshop Newcastle | Broche: vintage, £ 10,- (ca. € 13,60) via Old Spitafields market | Broek: tweedehands, € 4,95 via Opnieuw & Co Zwijndrecht | Paarse sokken: biokatoen, ca. € 3,95 via HEMA | Schoenen: tweedehands, € 19,95 via ’t Winkeltje

Probeer jij wel eens een “mannen” look uit?

Liefs, José

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *