[editor’s look] howdy cowgirl!

Editor's Look - Howdy Cowgirl 2Green and the Cities´ José houdt van verkleedpartijtjes, maar niet van saai en duur. Ze houdt van (p)reloved kleding, maar niet van ouderwets en outdated. Daarom struint ze urenlang vintage-, kringloop-, tweedehands- en Wereldwinkels af op zoek naar verborgen schatten en pareltjes. Wekelijks vind je op GreenandtheCities.nl een EcoFab outfit van haar hand, en vaak voor minder geld dan je denkt! De Editor’s Look van deze week: Howdy Cowgirl! Totale kosten duurzame stukken: € 20,85.

Je kent het vast wel: opeens ontdek je een kledingstuk in je kledingkast en bedenk je je: dit moet ik toch maar eens dragen. Dat overkwam mij met deze ietwat flared Levi’s. Aangezien mijn skinny’s door slijtageplekken niet meer te dragen zijn, moest ik dus wel in mijn stapeltje jeans zoeken. En van het één kwam het ander en had ik inspiratie voor een cowgirl look. Misschien niet zo vintage als mijn jurkjes-looks en misschien niet zo chic als mijn wedding-outfits, maar zeker wel geïnspireerd door tweede kansen!

Editor's Look - Howdy Cowgirl 3

© acdj1987

Blouse: vintage,  € 2,90 via OMR Kringloop // Schoudertasje, gedragen als heuptasje: vintage, € 2,95 via OMR Kringloop // Laarzen: tweedehands, € 15,- via Opnieuw & Co

Liefs, José

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *