[editor’s look] i luv holland

Green and the Cities´ José houdt van verkleedpartijtjes, maar niet van saai en duur. Ze houdt van (p)reloved kleding, maar niet van ouderwets en outdated. Daarom struint ze urenlang vintage-, kringloop-, tweedehands- en Wereldwinkels af op zoek naar verborgen schatten en pareltjes. Wekelijks vind je een EcoFab outfit van haar hand, en vaak voor minder geld dan je denkt! Deze week: I Luv Holland! Totale kosten duurzame stukken: € 13,20.

Vandaag wil ik “onze jongens” in Brazilië steunen. Maar na het Nederlandse succes heb ik het wel een beetje gehad met al dat Oranje – het lijkt wel een maand lang Koningsdag – en dus besloot ik voor onze nationale driekleur te gaan, maar dan vintage style. Om mezelf wederom wat uit te dagen koos ik dus weer voor een two piece outfit en wist ik dit .

summer thrifting favourites” href=”http://greenandthecities.nl/video-summer-thrifting-favourites/”>nieuwe topje helemaal zomers te stylen. Om jullie te inspireren voor een voetbalvriendelijke yet vrouwelijke outfit dus vandaag op zaterdag in plaats van maandag een Editor’s Look.

Ketting: vintage, erfstukje // Top: vintage, € 1,95 via Opnieuw & Co Zwijndrecht // Riem: vintage, gekregen // Rok: vintage, gekregen van mams // Tasje: vintage, € 4,- via OMR Kringloop // Nude heels: tweedehands Zara, € 7,25 via Opnieuw & Co Zwijndrecht

Liefs, José

Photo Frames: Tupence Ha’Panny (1e & 3e), Julia Wright via Flickr

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *