editor’s look | truckin’ food festival

Ik houd van verkleedpartijtjes, maar niet van saai en duur. Daarom heb ik een voorliefde voor (p)reloved kleding, maar niet voor ouderwetse outfits. Voor de leukste looks struin ik urenlang vintage-, kringloop-, tweedehands- en Wereldwinkels af op zoek naar verborgen schatten. Wekelijks vind je op hier een EcoFab outfit van mijn hand, en vaak voor minder geld dan je denkt! Deze week: Truckin’ Food Festival. Totale kosten duurzame stukken: € 51,95.

Dit weekend was ik op het Truckin’ Food Festival, een hip festival met een Amerikaans tintje. Want al hoewel food trucks in Nederland nog niet zo bekend zijn, zijn ze helemaal de rage in de States. Vanwege het koude weer heb ik niet zo’n fabulous outfit aan, maar ik kon het niet laten om toch wat hakken aan te trekken. Onhandig bleek, want het festival vond plaats op het gras.

Sjaal: tweedehands, gekregen | Jas: tweedehands, € 15,- via Glamour Detoxstore | Rotan tas: tweedehands, € 15 via ‘t Winkeltje | Skinny jeans: tweedehands. € 6,95 via Opnieuw & Co | Laarsjes: tweedehands,€ 15,- via Opnieuw & Co

Wat vinden jullie van deze outfit? Festivalwaardig of toch wat te gewoontjes? Later deze week nog een verslag van het festival zelf!

Liefs, José

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *