report | opening lush op amsterdam cs

Op de tonen van Golden Days van zangeres Krystl (wat een geluid in deze akoestische setting!) werd de eerste locatie van Lush op een station geopend met – hoe toepasselijk – het ontknopen van een lint van furoshikis. Maar zelfs zonder deze extra’s is de shop in Amsterdam Centraals nieuwe winkelgallerij, de Westpassage, een feestje voor de zintuigen. Niet alleen ruik je jouw weg naar de nieuwste Lush-winkel, maar ook voel je je als Carrie Bradshaw in een schoenenwinkel. Overal zie je (h)eerlijke producten. Overal ruik je zintuigstrelende geuren. En overal wordt je hebberig van!

We werden verwelkomt met een klein ontbijtje: vegan cupcakes, cakepops, thee & champagne en wat achteraf eetbare havermout bleek te zijn. Zeer smakelijk! Menig (beauty)blogger werd gespot, waaronder Merel van De Groene Meisjes. Lush eigen Amadea ken ik trouwens nog van mijn MyStyle-periode.

Lush Amsterdam CS cupcakes

De staff was erg vriendelijk en gaf mij supergoed advies bij het zoeken van een antiroosshampoo (review soon!), dus echt duimpjes omhoog voor de mensen die daar werken. Ook zeker een dikke like waard: het interieur! Dat bestaat namelijk uit gerecycled en FSC-hout, LED-verlichting, eco-verf op waterbasis, cradle2cradle en eco vloer, milieuvriendelijke muurbekleding and so on.

Ik weet in ieder geval dat ik er weer een adresje bij heb in Amsterdam. Komt dat zeker zien!

Liefs, José

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *