fashion | #thenewluxery slow fashion bracelet + winactie!

Op Instagram zag ik ze voorbijkomen. Subtiele leerachtige koordjes in een crèmekleur, vastgeknoopt aan een goudglanzende druppelvorm prijkten rondom de polsen van trots kijkende dames en (een enkele) heer. Hashtags zoals #SlowFashion en #TheNewLuxery werden daarbij veelvuldig gebruikt. Uiteraard werd ik benieuwd naar deze nieuwe charity bracelets.

Een korte speurtocht op internet bracht mij bij PAPITA, een webshop met fair fashion van onder andere BANNOU, die dit iniatief bedacht. Met het Slow Fashion armbandje kan de draagster laten zien dat zij duurzame mode steunt. Perfect dus voor EcoFab ladies èn als aanvulling op mijn goededoelenbandjes van Pink Ribbon en Goed Goud.

Voor een klein bedrag kocht ik online de bracelet en dat vond ik al een paar dagen later op mijn deurmat! Wat een mooie verpakking en wat een lief sierraad, met de hand gemaakt en verzilverd en verguld met 24 karaat hergebruik goud. Op zichzelf is het een erg verfijnd armbandje, en natuurlijk past hij ook prima naast een (statement) horloge of andere armsierraden. Ik zou iedereen dan ook willen aanraden om zo te laten zien dat zij (en of course ook hij) slow fashion steunt. En het leuke is: niet alleen krijg je het sierraad gratis thuisgestuurd, ook gaat er € 1,- naar Fashion Revolution èn krijg je jouw conscious arm candy tegen kostprijs. Kijk, dat is nog eens transparant en eerlijk!

win een slow fashion armbandje!

Om te vieren dat de nieuwe website online is, geeft greenandthecities.nl 3x een Awearness Armbandje weg! Meedoen doe je door de Facebookpagina te liken en in een reactie te laten weten hoe jij slow fashion uitdraagt. Je maakt nog de hele maand september nog kans op een slow fashion armbandje!

Niet gewonnen? De Slow Fashion armband bestel je voor € 6,95 via papita.nl.

Liefs, José

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *