flower and spice: beauty uit de moderne apotheek

Wie mij kent, weet dat ik geen beautymeisje ben. Tuurlijk, ik ben blij met het eindresultaat van een kwartiertje spelen met mascara en oogschaduw, maar daar houdt het voor mij op. Maar fijne gezichtsverzorging, daar kun je me wel voor porren!

Misschien is het omdat ik toch een jaartje ouder wordt (haha, ik ben geen twintiger meer), maar voor mij is een stralende huid toch de grootste beauty essential. En oh boy, ik wou dat ik iemand was met een flawless huidje, maar dat ben ik nou eenmaal niet. Toen Flower and Spice mij dus vroeg of ik wat van hun producten wilde testen, aarzelde ik uiteraard niet. Biologisch + verzorging = een blije José!

Flower and Spice was zo aardig mij hun SOOTHE AND REPAIR daily moisturizer, MIDNIGHT BEAUTY rich revitalising serum en INSTANT GLOW calming exfoliator te sturen. Wat een prachtpakket en met wat een prachtige ingrediënten: bamboe, lavendel, venkel, roos, koriander… Dat klinkt inderdaad als een apotheek vol bloemen en kruiden!

Ik probeerde het trio een maandje uit. De exfoliator gebruikte ik eens per week en het serum en de dagcrème dagelijks. En ik kan je verklappen: ik ben een fan.

Het fijne aan MIDNIGHT BEAUTY rich revitalising serum is dat het twaalf oliën bevat. Jullie kennen mijn liefde voor een goede gezichtsolie. Hij is dik genoeg om lekker in te smeren. Mijn tip: haal na het eten al je make-up er alvast af en masseer het serum in op je vochtige huid. Dan kan ‘ie extra lang intrekken.

SOOTHE AND REPAIR daily moisturizer voelt ook rijk en lijkt me ideaal wanneer je huid wat dorst heeft (en geloof me, dat heeft de mijne all the time!). Hij smeert lekker in en trekt ietsjes langzamer in dan een dunne crème. Maar dat is een voordeel als je het mij vraagt.

INSTANT GLOW calming exfoliator bevat bamboe, wat ik nog nooit in een beautyproduct zag. Door de fruitzuren was ik bang een knalhoofd rood als eindresultaat te hebben, maar mijn huid voelt fris en stralend na gebruik. Zeker een trio dus die mijn beautyroutine heeft overgenomen!

De producten zijn niet goedkoop, maar ik vind ze zeker een stuk fijner dan wat je zo bij de drogist koopt. Ben je zelf benieuwd, maar weet je nog niet of je zo’n grote investering wil doen? Geen probleem, Flower and Spice biedt ook een sample set aan waarbij je ook nog eens 10% korting krijgt op je volgende bestelling!

Liefs, José

Foto 1, 2, 3: green and the cities | Foto 4: Flower and Spice

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *