flowering tea bubble bar

Je kent het vast wel: je koopt iets waar je helemaal wild van bent, maar uiteindelijk duurt het een tijdje totdat je het daadwerkelijk gebruikt. Het verdwijnt in een laadje en je vergeet dat je het nog hebt. Zonde toch?

Dat overkwam mij met één van de bubble bars van LUSH. Tijdens mijn zwangerschap zag ik het niet zo zitten, zo in en uit bad hupsen met mijn bevallige lichaam. Maar toen ik weer eens aan het opruimen was kwam ik de Flowering Tea bubble bar van LUSH tegen. Hij rook nog steeds heerlijk, zelfs ruim een half jaar na aankoop. Helaas was deze van de tijdelijke moederdagcollectie. Ik weet dat hij in de UK nog wel te koop is dus daarom leek het me toch leuk om deze alsnog te reviewen.

my cup of flowering tea

Allereerst: wat een leuk ontwerp! De vorm van het theezakje vind ik té leuk en zo kun je hem lekker dippen. Met wat gestuntel kan ik hem ook onder de badkraan houden. Hij schuimt lekker en als Hollander weet ik er wel drie baden van te nemen waardoor ik het bloemeneffect pas op het laatst krijgt. Maar dat is niet erg, want zo heb je iets om naar uit te kijken!

De luchtige bubbels ebben langzaam weg en laten een heerlijke geur achter. Niets thee-achtigs, maar stiekem vind ik dat heulemaal niet erg! De neroli-olie zorgt voor een soepele huid. Me = happy!

lovely me-time! #lush #mommyblogger #duurzameduedate #badderen #metime #spaathome

Een video die is geplaatst door José de Jong (@green_and_the_cities) op

ingrediënten

Natrium bicarbonaat, wijnsteenzuur, sodium laureth sulfaat, glycerine, lauryl betaïne, parfum, titanium dioxide, rozenhout essentiële olie, neroli essentiële olie, oranjebloesem absolue, jasmijn absolue, sneeuwvlokjes glanspoeder, korenbloem, amyl cinnamal, benzylbenzoaat, citronellol, farnesol, geraniol, hydroxycitronellal, hydroxyisohexyl 3-cyclohexene, carboxaldehyde, isoeugenol, limonene, linalool. Natuurlijke ingrediënten

Ben je dus eens in de UK en loop je langs een LUSH? Dan zou ik deze Flowering Tea bubble bar zeker inslaan. Als het niet voor moederlief is dan wel voor jezelf. Iedereen verdient toch wel eens me-time?

Hoe geniet jij van een momentje voor jezelf?

Liefs, José

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *