food truck festival trek | report

Okay, de zomer is nog niet helemaal here to stay, maar langzaamaan kunnen we de winterjassen op zolder opbergen en moeten de benen weer geschoren worden. Het festivalseizoen begint langzaamaan en voor mij was dat anderhalve week geleden. Ik was namelijk aanwezig bij het Food Truck Festival TREK in Rotterdam. Vorig jaar maakte ik kennis met het fenomeen foodtrucks dus ik wilde hier zeker bij zijn!

Food Truck Festival TREK is een rondreizend food festival dat eten met kunst en muziek combineert. Echte liefhebbers volgen het festival langs alle grote steden, want elke regio heeft zijn eigen trucks en artiesten. In Rotterdam was de aftrap, met de presentatie van het eigen kookboek door auteur Ronald Giphart. Echt een leuk souvenirtje én lekker omdat je zo je lievelingsgerechtjes thuis kunt bereiden voor je eigen mini festival!

Het mooie weer, het ruime park, de leuke trucks, de gezellige muziek en de relaxte sfeer maakten het echt een topmiddag. Lief en ik bezochten TREK de dag voor onze vakantie en zo kwamen we helemaal in een laidback stemming! Ook het eten was lekker en er was genoeg vega(n) en bio te vinden. Echt een aanrader dus! Zelf genoot ik van een broodje vega stoof, een bietensapje en een biologische hangop met zomerfruit en lief zette z’n tanden in een roti begeleid door een kokosnoot. Als souvenirtje nam ik nog een vegan bonbon mee. Jummie!

TREK toert de hele zomer langs 9 grote steden in Nederland. Check voor alle locaties, data en info festival-trek.nl.

Wat is jouw favo foodtruck gerecht?

Liefs, José

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *