getting dressed for a roller disco

Ik kijk er al dagen naar uit, maar vanavond is het zo ver: de Roller Disco van Strawberry Earth. Sowieso ben ik een sucker voor de ’70’s en ’80’s, al was het alleen maar vanwege de muziek. Boney M, Abba en Saturday Night Fever; heerlijk! En elke gelegenheid om je (vaak) belachelijk aan te kleden is er één. Maar, what to wear to a roller disco?

Ik heb helaas niet het geluk om in deze heerlijke tijden (want: geen last van mobieltjes en internet) geboren te zijn, maar toch vind ik mezelf wel een vintage junkie. En wanneer er een prijs hangt aan de mooiste outfit, count me in! Daarom moest ik vandaag wel een tripje naar hartje Amsterdam maken. Mijn missie? Glitters, neonkleuren en het liefste rolschaatsen. Gelukkig kan ik putten uit genoeg adresjes (getuige mijn adressenlijst). Thank heavens ben thuis gekomen met een mooie jumpsuit met pailletten. Helaas iets te zwart voor de tijdsperiode, maar met mooie glitter-accessoires komt het helemaal goed. Foto’s volgen nog!

Related Post

José de Jong

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *