the crush continues…

… EN ZO OOK EMMA WATSONS ECOFAB PERSTOER!

Weet je nog hoe ik en plein public mijn liefde voor Emma Watson betoog? De Britse schone is op een wereldreis ter promotie van haar nieuwste film Beauty and the Beast en grijpt deze persreis aan om duurzame(re) kleding in de schijnwerpers te zetten. Chapeau! De reis en haar missie gaat door en ik kon het niet laten om weer twee weken vol couture met jullie te delen.

maandag

Tijdens het vervolg van haar reis doet Emma Azië aan en is ze de titel prinses dubbel en dwars waardig. In een japon van Elie Saab, gemaakt met reststof uit een eerdere collectie, schittert ze op de rode loper van Shanghai.

dinsdag

Tijdens een persevenement ziet Emma er fris uit in een eerder gedragen top en broek van Cienne en vegan sneakers van Veja.

donderdag

In de USA bezoekt Emma de Ellen Show in een top en pantalon van Oscar de la Renta die ze eerder droeg, sieraden van oude bommen uit Laos van Article22 en haar oude vertrouwde Burberry pumps van peace silk.

Tijdens de wereldpremière straalt ze in een Oscar de la Renta jumpsuit.

dinsdag

In een jumpsuit van Roland Mouret, vegan pumps van SUSI Studio en sieraden van gerecycled materiaal van Article22 ziet ze er elegant en comfortabel uit.

donderdag

Eén van de cuteste dingen die Emma op haar persreis doet is een interview terwijl ze speelt met kittens. Adorable! Hierbij draagt ze een biokatoenen t-shirt van Mainline. Daarnaast dost ze zich uit in een Oscar de la Renta met duurzaam gefabriceerde zijde en een gerecyclede rits.

Tijdens haar laatste promotiedagje draagt Emma een prachtig vintage YSL pak van William Vintage. Ze sluit de dag af bij Jimmy Kimmel in een fairtrade jumpsuit van Galvan London met fairtrade sieraden van gerecyclede materialen van Pippa Small Jewellery en Laura Lombardi. Prachtig!

vrijdag

Een bericht gedeeld door Eco-Age (@ecoage) op

Een bericht gedeeld door Eco-Age (@ecoage) op

Tijdens een lezing draagt Emma een biozijden jurk van Dior die een kruising lijkt tussen haar Belle-jurk en de gele japon van How to lose a guy in ten days.

Als afsluiter kiest Emma voor ingetogen en klassiek met een biozijden japon van Givenchy, een ecoleren clutch van BOTTLETOP en fairtrade gouden sieraden van ANA KHOURI.

En met deze prachtige outfit is Emma’s persreis dan eindelijk ten einde. Ik vind het prachtig dat ze de handen met Eco-Age ineengeslagen heeft om duurzame(re) mode in het zonnetje te zetten tijdens deze wereldreis. Laten we hopen dat het mode-ontwerpers inspireert om hun kleding te vergroenen!

Hou jij meer van glam Emma of casual Emma?

Liefs, José

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *