girl crush: emma watson

Emma Watson is zo’n powervrouw waar een generatie meiden wat mij betreft tegenop kan kijken. Ze ontsteeg het imago van kindacteur en zet haar bekendheid in voor een mooiere wereld. Niet alleen is ze VN-ambassadrice, ook promoot ze van harte duurzame mode. Eerder was ze al te zien in een interessant ensemble op het MET-gala. Nu zet ze haar perstour voor de life action remake van Beauty and the Beast in om sustainable fashion in de spotlights te zetten. Ze richtte het toepasselijk genaamde Instagram-account @the_press_tour op om haar looks voor de perstoer van haar nieuwste film vast te leggen.

En die looks mogen er wezen! Naast duurzaam zijn ze ook gewoon nice on the eyes en laten we eerlijk wezen: design staat wel gewoon op nummer 1, maar duurzaam & design kunnen dus prima samen gaan! Ze showt zowel high fashion als high street en dat vind ik dus zo mooi, want het geeft je wat om naar te kijken met bewondering en ook wat om zelf concreet mee aan de slag te kunnen. Maar genoeg gepraat: het zijn de outfits die we natuurlijk willen zien!

maandag

Maandags gaat ze voor lekker casual: een vegan jas van Stella McCartney, een trui van het slow fashion-merk Filippa K, een bamboe t-shirt van Boody Wear, een biokatoenen baret van Maison Michel en vegan sneakers van Good Guys Don’t Wear Leather.

dinsdag

De volgende dag gaat Emma voor een power-vrouw look: een jurk van gerecycled plastic van Louis Vuitton met een CO2-neutrale armband.

woensdag

Tijdens de eerste publieke screening heeft Emma goed gekozen! De designer outfit ziet er comfortabel genoeg uit voor een lange zit: een Oscar de la Renta bustier, biozijden sjerp en biokatoenen broek plus biozijden pumps van Burberry.

Daarna reist Emma terug naar de UK. Back in the London kiest ze weer lekker voor comfortabel: een faux leren jasje en jurk van Stella McCartney, een modal body van Woron, biokatoenen sokken van Boody Wear en vegan schoenen van Good Guys Don’t Wear Leather.

donderdag

Wederom een comfortable chic outfit met een bustier en pantalon van het slow fashion-merk Carmen March en de pumps van Burberry die ze eerder deze week ook al droeg,

vrijdag

Wow, wat pakt Emma uit zeg! Bij een screening draagt ze een prachtige japon van reststof van Emilia Wickstead.

Zaterdag

Op haar laatste dag kiest Watson een tijdloze outfit: een FSC-viscose top met bijpassende pantalon van 3.1 Phillip Lim, oorbellen van gerecycled materiaal van Pichulik en uiteraard haar Burberry biozijden pumps.

Dat waren ze dan, de draagbare (en iets minder draagbare) looks van Emma Watsons Beauty and the Beast perstoer. Persoonlijk vind ik het allemaal prachtige, tijdloze looks maar stiekem ben ik toch wel het meeste fan van haar Emilia Wickstead jurk want ja: ze is echt een belle erin! Wat is jouw favoriete outfit?

Liefs, José

Foto’s: Jonathan Rolande, Karen, Ryan Fung

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *