downton style herfstkrans | herfst diy

Worden jullie ook niet helemaal blij van dat warme zonnetje en die prachtige herfstkleuren buiten? Ik in ieder geval wel, en wil die herfstpracht dan ook langer vasthouden! Na mijn Downton Tea Light is dit mijn tweede herfst DIY en ik hoop dat er, nu het buiten steeds kouder wordt, nog veel mogen volgen! Vandaag dus een Downton Style Herfstkrans.

Wat heb je nodig?

  • Een basiskrans, verkrijgbaar bij tuincentra en soms ook budgetwinkels
  • Herfstschatten zoals dennenappels en besjes
  • Opbinddraad, verkrijgbaar bij tuincentra en incidenteel bij Trekpleister etc.
  • Een draadschaar

And that’s all! In deze video leg ik je uit hoe jij jouw Downton Abbey herfstkrans maakt:

Ben jij ook helemaal gek van Downton Abbey? Ik ben benieuwd naar jouw Downton inspired DIY’s!

Liefs, José

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *