herfst essentials | autumn capsule collection

Vorige week schreef ik al over capsule collections en besloot ik een lijstje te maken van mijn essentials. Nu wordt het tijd voor de volgende stap. Hoe zet ik dat om in items die ik ook echt aan mijn kledingkast kan toevoegen? Daarom maakte ik dit fijne shoplijstje.

Allereerst moet ik wel zeggen dat dit meer een wensenlijstje is dan echte realiteit. Tuurlijk,
als ik een ongelimiteerd budget had dan zou de pakketbezorger zich lam sjouwen. Desalniettemin vind ik het leuk om inspiratie op te doen in diverse webshops. En laten we wel wezen: wat is er leuker dan window shopping?

Vintage bretonniere: Episode | Fairtrade loose fit jeans: Mudjeans via watMooi | Fairtrade coltrui: People Tree via Wehkamp | Vintage jas: Geissler via Rewind Play Fast Forward | Vegan navy loafers: Beyond Skin | Vegan enkellaarsjes: Beyond Skin | Fairtrade mouwloos vest: Karigar |  Fairtrade blazer: Nesci Fashion via Papita | Vegan rugzak: Matt & Nat via Wolf & Storm

Erg fijn: watMooi geeft lezeressen van greenandthecities.nl een mooie korting. Met de code city17 krijg je 10% korting en kun jij twee weken lang zoeken naar de perfecte aanvullingen voor jouw garderobe. Kijk, dat is nog eens mooi shoppen!

Wat zijn jouw herfst essentials? Heb jij jouw garderobe al helemaal op orde of ben je nog in de ban van de indian summer?

Liefs, José

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *