herfst favorieten: beauty, food & lifestyle

Het regent en waait buiten en dat kan maar één ding betekenen: het is herfst. Daarom laat ik je in deze video mijn favoriete dingen voor het najaar zien op het gebied van beauty, food en lifestyle! Het is ook een beetje een kletsvideo geworden maar ik hoop dat jullie dat net zo gezellig vinden als ik. Mijn essentials deze herfst zijn: - Lush Ocean Salt scrub - Mádara Moonflower rose beige - Dr. Hauschka eyeshadow trio - The Rituals lippenstift - Zonnatura rooibosthee - Linzensoep recept - Harry Potter and the Deathly Hallows Heb je nog boekentips voor mij, dan hoor ik ze graag! Wat zijn jouw essentials voor de herfst? Liefs, José

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *