high fashion meets high street | outfit inspiration

Zo nu en dan hou ik wel van een wat gewaagdere look. Een leren kokerrok is niet iets dat iedereen durft te dragen (en ik moet nog wel minstens een half jaartje wachten totdat ik hem weer aan kan trekken), maar toch vind ik het wel een essential. Deze kwam ik tegen bij LENA The Fashion Library en ik was verkocht! Ik maak ‘m lekker casual met een customized t-shirt, een witte vintage clutch en m’n favoriete sandaaltjes.

T-shirt met zeefdruk: biologisch katoen, L.O.G.G. via H&M | Witte clutch: vintage via OMR Kringloop (nu Rataplan Rotterdam) | Leren kokerrok: vintage Roberto Cavalli via LENA The Fashion Library | Fluo sandaaltjes: tweedehands via Opnieuw & Co Zwijndrecht

Zou jij een leren rok aandurven?

Liefs, José

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *