h&m conscious beauty | sweet lemon hand care set review

Begin dit jaar bracht H&M de H&M Conscious Beauty collectie uit, boordevol biologische cosmetica zoals crèmes, maskers en zepen. De Ecocert-gecertificeerde producten kwam in luxe verpakkingen die erg hebberigmakend zijn. Daarom leek het me leuk om de Sweet Lemon Hand Care Set uit te proberen. Deze set bestaat uit een handzeep en een crème en komt in een schattig zakje. Ideaal als kadootje!

h&m conscious beauty – sweet lemon hand wash

De Sweet Lemon Hand Wash belooft handen schoon en zacht te maken en heeft als een aantal ingrediënten biologische granaatappel, glycerine en aloë vera. 99% van de ingrediënten is natuurlijk en 22% biologisch.

Niet alle ingrediënten zijn goed te lezen, maar deze hand wash bevat verder nog heerlijkheden zoals lavendel en citroen. Het is even wennen hoe je de handzeep moet doseren want hij “spuit” echt uit het pompje en de hoeveelheid is niet zo groot, maar eigenlijk is het wel voldoende. De wash is niet super zeperig maar hij geeft wel een schoon gevoel. Dankzij de heerlijke essentiële oliën ruikt de zeep heerlijk. Ik waan me echt in een spa!

h&m conscious beauty – sweet lemon hand cream

De Sweet Lemon Hand Cream van de H&M Conscious Beauty collectie verzorgt en hydrateert, althans dat beweert de tube. Biologische granaatappelpitolie, shea butter, jojoba olie, abrikozenpitolie, bijenwas en aloë vera moeten hiervoor zorgen. 99% van de ingrediënten is natuurlijk, 23,5 % is biologisch.

De handencrème zit in een mooie aluminium tube waardoor je alle beetjes eruit kan knijpen. Handig! Ook heeft hij hetzelfde wellness-geurtje als de hand wash. Hij smeert makkelijk uit en trekt snel in. Nice! Niets dan lof over deze crème.

De limited edition set uit de H&M Conscious Beauty collectie wordt geleverd in een biokatoenen zakje en bevat 250 ml (handzeep) en 75 ml (handencrème). Hij is te koop voor € 12,99, maar de hand wash kun je ook los bestellen (€ 6,99). Voor een wat luxer product vind ik de prijs niet verkeerd, dus ik kan de set zeker aanbevelen!

Wat is jouw favoriete cosmetica?

Liefs, José

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *