honest tea: (h)eerlijk drinken

Nu ik bezig ben met #fitmommy #strakkernadebevalling zijn bezoekjes aan de sportschool onvermijdelijk. Maar af en toe heb je een dipje en voel je je gewoon even niet zo energiek. En soms ben je dat eeuwige water gewoon zat. Daarom was ik zo blij met het pakket dat ik kreeg van Honest.

Honest is een biologische drank met vruchtensap en kruidenthee. Het lekkere van fruit en het dorstlessende van water dus. Doordat er de juiste hoeveelheid suiker (niet teveel) in zit is het de ideale dorstlesser tijdens mijn workout. En met drie smaken kun je prima variëren.

honest sinaasappel & mango: (h)eerlijke sportdrank

Sinaasappel-mango doet me denken aan die oranje sportdrankjes die in mijn jeugd (haha, nu voel ik me oud) super populair waren in de sportkantine. Hij ruikt zoet maar smaakt gelukkig niet zo mierzoet als ik denk. Tijdens mijn tweede sportsessie in ages maak ik dan ook gretig gebruik van het halveliter-flesje.

honest citroen & honing: water met een smaakje

Naar deze smaak was ik erg nieuwsgierig. Citroen leek me een heerlijke smaak voor de zomer. Helaas is dit mijn minst favoriete drankje. De smaak mag voor mij intenser, al kan ik me voorstellen dat hij misschien wel lekker is wanneer je wat afwisseling van gewoon water wilt. Maar liever grijp ik één van de andere smaakjes.

honest granaatappel & bosbessen: traditioneel maar wel lekker

Dit is de meest “traditionele” smaak. Ik weet niet precies hoe ik het moet omschrijven, maar bosvruchten kom ik veel tegen als het gaat om fruitdrankjes zoals “water en fruit” drinks. Desalniettemin is het een lekker drankje, en ik denk dat hij ook goed valt bij kinderen.

waar koop je honest?

Ben je benieuwd naar deze drie tea drinks? Je koopt Honest bij Marqt en andere verkooppunten.

Wat is jouw favoriete dorstlesser?

Liefs, José

*Dit artikel bevat items die ik heb gekregen. Lees meer in mijn disclaimer.*

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *