ik gebruikte een week lang gratis beauty samples…

… EN DIT IS WAT ER GEBEURDE

Wie op vakantie gaat weet hoe heerlijk het is. Zo min mogelijk spullen inpakken zodat je a. zo min mogelijk hoeft mee te sjouwen en je b. minder last hebt van keuzestress. Dat heb ik dus graag met beautyproducten. Ideaal dus dat ik een mooi voorraadje gratis beautysamples heb opgebouwd. Fijn. Die kunnen, hoppa, de toilettas in.

Op het gebied van beauty ben ik allesbehalve een orakel, zoals al eerder gezegd. Dat neemt niet weg dat ik me graag insmeer met een lekker cremmetje hier en daar. En dus probeerde ik het volgende uit: kan ik een vakantieweek lang teren op alleen monstertjes? Ik ga op reis en ik neem mee: Mádara micellar water (5 ml), Abloom organic miracle treatment oil, 2x de Traay body milk (8 ml), LUSH yummy mummy shower gel, Botanique tarwe shampoo (10 ml), Lavera anti-ageing moisturizing cream (1 ml), SheerinOkho face cream (1 ml) en Lavera firming day cream (1 ml).

dag 1: mádara micellar water & lavera anti-ageing moisturzing cream

Ik wil de week met een schoon gezicht beginnen en dus open ik het micellar water van Mádara. Oei, daar knoei ik al wat van het reinigende goedje. De laatste druppels masseer ik nog in met een nat washandje maar ik vrees dat dit geen goede aftrap is. Gelukkig is de Lavera anti-ageing crème ruim voldoende voor mijn gezicht, hals en handen.

dag 2: lush yummy mummy shower gel & de traay body milk

De zomer is eindelijk begonnen op onze vakantiebestemming in Frankrijk en dus kan ik wel een verfrissende douche gebruiken. Het potje yummy mummy douchegel van de moederdagcollectie ’16 van LUSH is rijkelijk gevuld en genoeg voor twee douchebeurten. Het grote sachet body milk van de Traay is eveneens genereus. Dankbaar smeer ik mijn armen, benen en buik in met de rijke cream. Helaas vrees ik met drie dagcrème monsters niet genoeg voor elke dag te hebben en voelt mijn gezicht een beetje droog aan.

dag 3: abloom organic nourising treatment oil

Gelukkig mag ik de volgende dag mijn gezicht weer pamperen. Voor een lekkere boost kiest ik voor de gezichtsolie van Abloom die ik op mijn natte gezicht in smeer.

dag 4: de traay body milk & abloom organic nourising treatment oil & sheerinokko dagcrème

Omdat ik op dag twee zoveel body milk haalde uit het testertje, besluit ik zuniger an te doen met mijn tweede sample van de bodylotion van de Traay. Man, wat voelt dat lekker aan. Mijn gezicht krijgt weer een paar drupjes Abloom olie. Deze masseer ik in met een erwtje SheerinOkko dagcrème. Gelukkig heb ik het monstertje maar een klein beetje open gemaakt, dan heb ik morgen ook wat.

dag 5: lush yummy mummy shower gel & botanique tarwe shampoo & abloom organic nourising treatment oil & sheerinokko dagcrème

Het restantje douchegel van LUSH is net voldoende voor nog een schrobbeurt. Dankzij mijn dikke en volle haar was ik mijn lokken met mate. Desondanks heb ik ruimschoots voldoende aan de 10 milliliter tarwe shampoo van Botanique. Genoeg om mijn haar twee keer in te soppen èn nog wat over te laten voor lief. Mijn haarpunten verwen ik met een paar druppels Abloom olie. Ik herhaal mijn gezichtsroutine van gisteren en masseer de olie en crème in op mijn nog natte huid. Zo, ik kan er weer tegenaan.

dag 6: abloom organic nourising treatment oil & lavera firming day cream & de traay body milk

We vertrekken vandaag helaas weer naar ons kikkerlandje. Met een warme, lange dag in de auto voor de boeg kan ik maar beter een goede start maken. De verzorgende olie meng ik deze keer met de Lavera firming day cream. Ik knijp het laatste beetje bodymilk uit het zakje van de Traay en dan is het zwaai zwaai. Au revoir France, je t’aime!

Wat heb ik geleerd van deze week met gratis beauty samples?

  • Wie wat bewaart, heeft wat.
  • Met cosmetica samples hou je meer ruimte over voor kleding
  • Maak een klein gaatje in een dagcrème monster, dan kun je er twee dagen mee doen
  • Mijn lichaam is niet kieskeurig, als het maar lekker verzorgd wordt
  • Vakantie is het ideale tijdstip om nieuwe producten uit te proberen

Wat doe jij met gratis beauty samples? Weggooien, weggeven of bewaren voor tripjes?

Liefs, José

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *