Disclaimer

reviews

Met regelmaat test ik producten. Soms zijn dit door persbureau’s opgestuurde producten en soms dingen die ik zelf gekocht heb. Reviews gebeuren altijd eerlijk, ook al hebben ik de producten opgestuurd gekregen.

affiliate links

Het kan voorkomen dat er in een blogpost een affiliate link is opgenomen. Dit zijn links met een speciale naar een webshop, waarbij ik een percentage van de uiteindelijke sale krijg. Dit houd niet in dat ik jou dingen wil verkopen. Deze producten review ik sowieso en ik vind het altijd belangrijk dat mijn bezoekers de dingen kunnen kopen als ze geïnteresseerd zijn. Wel betekent het dat ik wat extra’s kan verdienen en ik zo greenandthecities.nl draaiende kan houden en met grote regelmaat kan voorzien van nieuwe content.

advertorial

Het kan zijn dat een bericht in advertorial-vorm verschijnt. Dit zal ik altijd vermelden onderaan een artikel. Alle advertorials sluiten aan bij greenandthecities.nl. Interesse? E-mail dan naar info@greenandthecities.nl.

copyright

greenandthecities.nl is onafhankelijk. Alle teksten en afbeeldingen op deze website zijn door mij gemaakt, tenzij anders vermeld. Niets van deze website mag zonder toestemming gebruikt worden. Voor meer informatie stuur je een e-mailtje naar info@greenandthecities.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *