it’s vlogmas baby!

Het is december en dat kan maar één ding betekenen: de feestmaand is begonnen! Afgelopen week was het lekker koud en dan krijg ik helemaal zin in gezelligheid. We hebben lekker kneuterig gewandeld (lang leve de kinderboerderij!) en de open haard heeft al weer volop geknisperd. Mijn eerste rode wijntje in 2 (!) jaar heb ik ook al achter de kiezen.

Dit jaar heb ik geëxperimenteerd met het maken van video’s. Het is zo leuk om shoplogs en kletsvideo’s te maken! Daarom lijkt het me wel leuk om dit jaar mee te doen met vlogmas. Overzees is het al helemaal hip and happening en ook de Nederlandse blogoshere begint er warm voor te worden. Combineer dit met mijn grote liefde voor de kerst et voila: vlogmas is here!

say whut? vlogmas???

Yup. Tijdens vlogmas vlog je elke dag van 1 december t/m kerst. Nou denk ik niet dat mijn leven zó interessant is dat ik elke dag een video plaats (keepin’ it real) maar elke week moet denk ik wel lukken. Wat er sowieso voorbij gaat komen is Sinterklaas, kringloopshoppen voor kerstdecoratie, het versieren van ons huis, onze vakantie naar Valkenburg (inclusief kerstmarkten) en nog veel meer. Kijk je mee?

Wat is jouw hoogtepunt deze feestmaand?

Liefs, José

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *